Pretraga
Close this search box.

Prodavnica

Šljivovica | Kupaža

2.500 Din.

Rakija destilovana od isključivo najkvalitetnijih šljiva iz naših voćnjaka. Svaka šljiva je pažljivo ručno ubirana, osiguravajući da samo najbolji plodovi Moravke, Čačanske lepotice i Čačanske rodne završe u našoj rakiji i doprinesu njenom autentičnom ukusu.

Na zalihama

SKU: 001 Kategorija:

Podeli:

Opis

Naša Šljivovica je kupaža tri izuzetne sorte šljiva iz naših voćnjaka. Svaka od ovih sorti daje svoj jedinstveni doprinos, stvarajući harmoniju ukusa koja definiše našu rakiju.

Čačanska lepotica, prepoznata 1975. godine zahvaljujući radu istaknutih stručnjaka, pleni svojom kvalitetom i težinom ploda od 30 do 40 grama. Ova sorta, poznata po svojoj čvrstini i sposobnosti da podnosi transport, ima plodove koji sazrevaju krajem juna i početkom avgusta, nudeći blagi i sofisticirani ukus.

Čačanska rodna, sa plodovima prosečne težine od oko 32 grama, pruža izuzetan balans i poznata je po svojoj prilagodljivosti kako na svežu konzumaciju, tako i na preradu. Njeni plodovi, spremni za berbu u drugoj polovini avgusta, doprinose bogatoj aromi i kompleksnosti naše šljivovice.

Moravka, stara autohtona vrsta šljive našeg regiona, predstavlja srce naše kupaže. Ova šljiva, sa svojim punim i tradicionalnim ukusom, dodaje dubinu i autentičnost našoj rakiji.

Dodatne informacije

Alc

42%

Vol

0.7l

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

GOLIJSKA SUZA

Trnava 61
Raška, Srbija
© 2023 Vuk Multimedia, LLC, All Rights Reserved