Pretraga
Close this search box.

Uslovi i odredbe

Uvod

Ovi Uslovi i odredbe („Uslovi“) uređuju korišćenje sajta golijskasuza.rs („Sajt“) i kupovinu proizvoda putem Sajta. Korišćenjem Sajta, prihvatate ove Uslove u celosti. Ukoliko se ne slažete sa ovim Uslovima ili bilo kojim delom ovih Uslova, molimo Vas da ne pristupate ili koristite Sajt.

Registracija

Za korišćenje određenih funkcija Sajta, kao što je kupovina proizvoda, potrebno je da se registrujete. U procesu registracije, biće Vam zatraženo da navedete svoje lične podatke. Odgovorni ste za tačnost i ažurnost informacija koje pružate.

Porudžbine

Porudžbine na našem Sajtu zavise od dostupnosti proizvoda i naše potvrde. Nakon što izvršite porudžbinu, dobićete e-mail sa potvrdom da smo primili Vašu porudžbinu. Nakon što proverimo dostupnost proizvoda, poslaćemo Vam e-mail sa potvrdom da je Vaša porudžbina poslata. Plaćanje se vrši pouzećem prilikom preuzimanja porudžbine.

Cene i plaćanje

Sve cene na Sajtu su izražene u dinarima (RSD) i uključuju PDV. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja porudžbine, pouzećem.

Dostava

Dostava proizvoda vrši se putem kurirske službe, a rokovi dostave navedeni su na Sajtu. Ne snosimo odgovornost za eventualna kašnjenja u isporuci koja su izazvana okolnostima van naše kontrole.

Pravo na odustanak

Imate pravo na odustanak od porudžbine pre nego što je proizvod preuzet i plaćen. Međutim, jednom kada je proizvod preuzet i plaćen, naša politika je da ne prihvatamo povraćaj proizvoda. Ako imate nekih pitanja, nedoumica ili žalbi u vezi sa proizvodom ili uslugom, slobodno nam se obratite putem e-mail adrese info@golijskasuza.rs.

Zaštita ličnih podataka

Vaši lični podaci biće korišćeni u skladu sa našom Politikom privatnosti, koja je dostupna na Sajtu. Ukoliko niste saglasni sa Uslovima ili bilo kojim njihovim delom, molimo Vas da ne pristupate ili koristite Sajt.

Intelektualna svojina

Sav materijal na Sajtu, uključujući tekst, fotografije, grafiku i dizajn, zaštićen je „Zakon o autorskom i srodnim pravima“. Ne smete kopirati, distribuirati ili koristiti materijal sa Sajta u bilo koje druge svrhe bez naše prethodne pisane saglasnosti.

Promene Uslova

Zadržavamo pravo da povremeno menjamo ove Uslove, a takve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na Sajtu. Preporučujemo da redovno proveravate Uslove kako biste bili obavešteni o eventualnim promenama. Nastavak korišćenja Sajta nakon objavljivanja izmena smatra se prihvatanjem tih izmena.

Odricanje od odgovornosti

Iako ćemo uložiti razuman napor da osiguramo tačnost informacija na Sajtu, ne garantujemo potpunu tačnost, ažurnost ili kompletnost sadržaja Sajta. Sajt i svi proizvodi i usluge dostupni putem Sajta pružaju se „kakvi jesu“ i „kako su dostupni“, bez ikakvih garancija, izričitih ili podrazumevanih.

Primenljivi zakoni

Ovi Uslovi uređeni su i tumače se u skladu sa zakonima Republike Srbije. Sve sporove koji proizlaze iz ovih Uslova rešavaće nadležni sudovi u Srbiji.

Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi sa ovim Uslovima, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese navedene na našem Sajtu.

Datum poslednjeg ažuriranja: 28/04/2023

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uslove pre nego što koristite naš Sajt i poručujete proizvode.

GOLIJSKA SUZA

Trnava 61
Raška, Srbija
© 2023 Vuk Multimedia, LLC, All Rights Reserved