Pretraga
Close this search box.

Potvrda Kvaliteta: Golijska Suza na 17. Sajmu Etno Hrane i Pića 2023

sajam etno hrane i pica rakija

Golijska suza, poznata po svojoj izuzetnoj šljivovici, ponovo je zauzela svoje mesto na Sajmu Etno Hrane i Pića, manifestaciji koja slavi tradiciju i kvalitet. Nakon prošlogodišnjeg uspešnog predstavljanja, ove godine smo došli sa istim entuzijazmom, ali iskusniji i rešeni da predstavimo našu šljivovicu u najboljem svetlu.

 

Naš štand, spona modernog i tradicionalnog, bio je istinski odraz duha naše destilerije. Posetioci su imali priliku ne samo da probaju našu rakiju, već i da se upoznaju sa procesom njenog nastanka. Odabir najkvalitetnijih šljiva, pažljiv proces destilacije, i tajna našeg jedinstvenog ukusa bili su deo svake prezentacije. Oduševljenje u očima slušalaca dok su ispijali naše rakije bilo je pravo svedočanstvo kvaliteta naših proizvoda.

Sajam nije bio samo prilika za predstavljanje naših proizvoda, već i za razmenu iskustava sa drugim proizvođačima. Fokus je bio na važnosti harmonije između inovacija i tradicije u proizvodnji, razmatrajući kako će se to odraziti na budućnost raznolikih srpskih tradicionalnih proizvoda.  Naš tim je uspostavio brojne kontakte, što predstavlja korak napred u promociji našeg brenda.

Kao vrhunac našeg učešća na sajmu, sa ponosom možemo da istaknemo da je naša destilerija ‘Golijska Suza’ iz Raške nagrađena prestižnom diplomom ,,Etno Hrana i Piće”

Ovo priznanje nije samo potvrda kvaliteta našeg proizvoda, već i oda našem trudu u očuvanju i promovisanju tradicije srpske šljivovice.

Ova nagrada nas inspiriše da nastavimo sa našim radom, negujući tradiciju koja oplemenjuje i spaja.

GOLIJSKA SUZA

Trnava 61
Raška, Srbija
© 2023 Vuk Multimedia, LLC, All Rights Reserved